Open Dag

locatie Sardijn, (havo, havo-kansklas, vwo)

We hebben er zin in de school echt aan jullie te laten zien.  Op een havo-vwo locatie mag helaas geen ouder of verzorger mee naar de Open Dag. Helaas heeft de VO-raad besloten dat alleen groep 8 leerlingen havo/vwo scholen mogen bezoeken en de ouders niet. Voor de begeleidende ouders regelen we buiten een opvangplek.

We proberen zo veel als mogelijk basisschoolleerlingen met hun eigen klas in te delen. Bestaat een groepje uit louter leerlingen van dezelfde basisschool dan mogen ze namelijk wel binnen 1,5 meter van elkaar lopen. Voor een aantal basisscholen hebben we daarom tijdblokken gereserveerd (de naam van de school staat erbij). Zit je op een andere basisschool of kan je niet op het voorgestelde tijdstip, plan dan je bezoek aan onze school op een ander moment dat nog vrij is. De 1.5 meter afstand wordt gewaarborgd.

Kies hieronder het gewenste tijdstip en reserveer jouw toegang voor de Open Dag!  De Open Dag duurt ongeveer 40 minuten. Na de inschrijving ontvang je een e-mail met alle informatie.

Is er geen geschikt tijdstip voor jou bij? Neem dan contact met ons op want dan zorgen we voor extra plekken.  Stuur een email naar a.lansen@mondia.nl